De Zwarte Stok
Hotelhoeve
Hotelhoeve De Zwarte Stok is kleinschalig gastenverblijf (tot 26 personen) zowel geschikt voor de individuele toerist als voor groepen, vrienden, families en bedrijven.

Hier kan men overnachten en goed ontbijten maar we bieden meer! Hier kunt u ook halfpension boeken met een driegangen dagmenu.  We hebben zeven gastenkamers en twee appartementen.

De kunstzinnige eigenaars, Jana Cerna en Robert Jan Stok, hebben deze authentieke 17e eeuwse vierkantshoeve met liefde en oog voor detail, in zijn ere hersteld.  Sinds 1997 ontvangen zij gasten van hier en van over de hele wereld die de historische steden Tongeren (7km), Maastricht (9km), Hasselt (22km) en Luik (18km), en het glooiende Haspengouw komen bezoeken. 

In de Kleine Stallen is een fraaie eetzaal ingericht met een openhaard. Hier kunt u kennismaken met de eerlijke, dus verse keuken van uw gastvrouw Jana. 


​De Zwarte Stok kent een 'oneindig uitzicht' op de landerijen.
De winning is landelijk gelegen aan de rand van het golvende leemplateau met zijn uitgestrekte akkers, holle wegen en mergelgrotten. Veel ruimte en rust op een steenworp afstand van de steden rondom ons.
Een ideaal wandel- en fietsgebied waarin vele toeristische routes zijn uitgezet. In de tuin kunt u genieten van het uitzicht en de rust op één van de vier terassen in de tuin en binnencour.

Voor uw auto is er een omsloten parkeerplaats, en fietsen, motoren of oldtimers
kunnen droog geparkeerd worden op de binnencour.

Wij bieden u streekfolders en kaarten met fiets en wandelroutes. In ons dorp Millen vindt u verder nog vier eetgelegenheden en verschillende monumenten en bezienswaardigheden.

Hotelhoeve De Zwarte Stok heeft drie sterren als B&B en een Micheliin vermelding.

We hopen ook u hier te mogen ontvangen!

Jana en Robert Jan
©


R


O


B


E


R


T
S


T


O


K

wie zijn wij?

Riemst   (Millen)   Belgisch  Limburg
bij Tongeren, Maastricht en Luik
Hotel Hoeve De Zwarte Stok    in    Millen     Riemst     Limburg    bij    Maastricht   en  Tongeren    Bed and Breakfast  ***  of  half-pension