De Zwarte Stok
Hotelhoevede kamers
©


R


O


B


E


R


T
S


T


O


K


De Kamers

In De Grote Schuur bevinden zich zeven ruime gastenkamers voor 2-4 personen, elk voorzien van een eigen badkamer en toilet. Er is een gemeenschappelijke zit/TV kamer met kitchenette om uw drankjes te koelen of babymaaltijden te verwarmen aanwezig op de overloop tussen de kamers. Internet (WIFI) is aanwezig. De bedden zijn lits-jumeaux en het bijplaatsen van babybedjes is mogelijk.

De gastenkamers, alle verschillend, zijn sfeervol ingericht, er is gebruikgemaakt van streekeigen authentieke materialen en ze worden verwarmd door muur en vloerverwarming. 

Aan de achterzijde bieden de kamers een fraai en oneindig uitzicht op de landerijen, Haspengouw op zijn mooist, met uitzicht op de koeien!

We bieden nu ook de mogelijkheid gebruik te maken van twee smaakvolle appartementen. Daar bent u self-supporting maar evengoed kunt u er een ontbijt en een avondmaaltijd bij boeken, zoals in de gastenkamer formule.  

Riemst   (Millen)   Belgisch  Limburg
bij Tongeren, Maastricht en Luik
Hotel Hoeve De Zwarte Stok    in    Millen     Riemst     Limburg    bij    Maastricht   en  Tongeren    Bed and Breakfast  ***  of  half-pension