De Zwarte Stok
Hotelhoeve
cultuursteden
©


R


O


B


E


R


T
S


T


O


K


Gelegen in de directe nabijheid van historische steden als Tongeren, Maastricht, Hasselt, Luik en een beetje verder Aken hebben we hier, hoewel erg landelijk gelegen, op cultureel vlak niets te klagen.

Bezoek musea als het Gallo-Romeins Museum, Het Bonnefanten Museum, Jenevermuseum, het Mode Museum, of de Natuurhistorische musea van Maastricht en Luik, of zoveel meer.    WHAT TO DO?

Maar vergeet het Wijnkasteel in Genoelselderen, Kasteel Alden-Biesen, Kasteel Hex, Kasteel NeerCanne of één van de Kastelen aan de Maas niet.

De Grotten van Kanne zijn een perfecte bestemming voor een regenachtige dag, en zeker ook, als de recente geschiedenis u interesseert, het Fort van Eben Emaël, u zult het nooit meer vergeten.

Deze streek is bekend en geliefd omwille van de rust, van het licht glooiende landschap, de vergezichten, de bloesem en de vele monumentale vierkantshoeves, met ons dorp Millen als een mooi voorbeeld.
Riemst  (Millen)     Belgisch Limburg
bij Tongeren, Maastricht en Luik
Hotel Hoeve De Zwarte Stok    in    Millen     Riemst     Limburg    bij    Maastricht   en  Tongeren    Bed and Breakfast  ***  of  half-pension